Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het E-book!

Geïnspireerd door de succesverhalen van mijn cliënten, die klachten hadden aan rug, nek of schouders en de geweldige resultaten die zij bereikt hebben door dagelijks de baloefening te doen heb ik besloten dit nuttige E-book te schrijven en daardoor deze oefening voor iedereen toegankelijk te maken.

Hoe een BAL je van de pijn afhelpt! De succesvolle zelfhulpmethode

Met de baloefening als succesvolle zelfhulpmethode is het ook voor jou haalbaar pijn te verminderen, je fitter te voelen en meer plezier in bewegen te ervaren. Het enige wat je moet doen is letterlijk aan de bal blijven wil je duurzame resultaten behalen.

   

Wat andere van dit E-book vinden!

Gemiddeld sterren van de 4.88 bij een totaal van 8 reviews
Avatar
Marlies van den Elshout
Gepensioneerd

De oefening met de bal brengt inderdaad pijnverlichting.

Door regelmatig trouw de bal oefening met mijn voeten te doen zijn ze soepeler en zowat pijnvrij geworden .

Door HET te doen ben ik er helemaal van overtuigd dat het werkt !!

Avatar
Godelieve Cergnul
Werkzaam in Kinderopvang

Via via kwam ik in contact met Ingrid middels een voorlichtingsavond. Na het bijwonen van een workshop ben ik dagelijks begonnen met het rollen met een tennisbal en een harde rol van 30 cm over de pijnlijke plekken in de lage rug en over mijn bil Het zijn maar een paar minuten, het is(...)

Ja, en ik doe natuurlijk ook met regelmaat de oefening met de bal. Hoofdzakelijk dan wanneer ik weer eens veel te lang met de voeten over elkaar gekruist achter de PC gezeten heb. Sinds ik de oefening doen heb ik geen last meer van kramp in de kuiten en geen problemen meer met de achillespees.

Avatar
Doortje

De baloefening is best pijnlijk maar ik heb lang niet meer zo veel problemen met mijn voeten. Nu kan ik weer een aantal uren zonder problemen wandelen.

Avatar
Marlies

Ik doe de baloefening om de andere dag in combinatie met een speciale voetoefening die Ingrid mij aangeleerd heeft. Hierdoor heb ik beduidend minder last van mijn hallux valgus waardoor ik geen operatie nodig heb.

Avatar
Peter
Chauffeur Personenvervoer

Ik heb de bal altijd bij me voor het geval ongemak of pijn in de lies/heup weer de kop zou opsteekt.

Avatar
Sabine
Medewerkster boekhandel

Door regelmatig de voetzool en vooral de hielrand met de bal te behandelen had ik binnen kortste tijd amper nog last van hielspoor. Ik ben zo goed als pijnvrij. De baloefening heeft voor mij veel beter gewerkt dan de behandeling bij de orthopeed.

Avatar
Ton
Ton Schilder- en Klusservice

Ik was bij Ingrid in behandeling voor nek, schouder en armklachten. De baloefening is voor mij goud waard. Ik zou ze niet meer willen missen. Sinds ik hiermee bezig ben, ben ik veel leniger geworden. Dit is heel pretig bij mijn werkzaamheden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het E-book!